Parastoer!
Halsbanden & Lijnen

Voor de producten die ik al kant en klaar heb liggen heb ik een Webshop laten maken met de naam Parastore. Dit zijn halsbanden en lijnen die ik eerder heb gemaakt om knopen te oefenen en te kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is met paracord.. Ook vind je hier sleutelhangers en anti-tekenbandjes in allerlei kleuren en maten en hondendekens in hele leuke stofjes, dus kijk daar ook gerust eens rond.


Over de Workshops vind je hieronder meer informatie:

Workshop 

Als je 1 op 1 of met meerdere personen een workshop wil volgen neem dan gerust contact op via info@parastoer.nl of het contactformulier.

We kunnen dan een datum afspreken om een leuke halsband, uitlaatlijn of anti-tekenbandjes te maken. Je kunt uit verschillende knopen kiezen, natuurlijk in de kleuren die je wil!

De kosten hiervoor zijn € 65,00 voor 1 persoon en € 55,00 per persoon vanaf 2 personen, inclusief materialen en lunch. De workshop wordt gegeven in Nuenen, Noord Brabant. We beginnen rond de klok van 10.30 uur onder het genot van een kopje koffie of thee met het uitzoeken van de knoop en de kleuren en dan gaan we snel aan de slag. Rond de klok van 13.00 nemen we de tijd voor de lunch en daarna kunnen we de werkstukken verder afmaken.

In 2024 is er in de maand januari geen ruimte voor een workshop,  maar vanaf februari kun je weer workshops boeken. 


Leuke cadeautjes

Sleutelhangers

XL sleutelhanger met 4 koorden, 1 naam en leuke kralen kosten € 5,00. Wil je meerdere namen komt er € 0,50 per naam bij.

XXL sleutelhanger met 6 koorden, 1 naam en leuke kralen kost € 7,50. Wil je meerdere namen komt er € 0,50 per naam bij.


 
.