Parastoer!
Halsbanden & Lijnen

Halsbanden, uitlaatlijnen en anti-tekenbandjes

Hier onder staan een aantal voorbeelden van modellen halsbanden die ik maak, in alle kleuren en maten en met of zonder kraaltjes of concho te bestellen! 

Om een indicatie te geven van de kosten is de prijs die er bij staat de vanaf prijs voor een halsomvang van 25cm.  Natuurlijk worden de halsbanden op maat gemaakt en is de prijs op aanvraag.

Ook kun je op www.parastore.nl  alle halsbanden, uitlaatlijnen, anti-tekenbanden, sleutelhangers en hondendekens uit de voorraad bestellen en worden deze de volgende dag verzonden.

Ik gebruik paracord type 550, deze kan per cord bijna 250 kg trekkracht aan. Maar ik werk ook graag met type 275. Dit is een dunner koord en ook geschikt voor kleinere banden. Er zijn allerlei mogelijkheden voor wat betreft kleurencombinaties, knoop, breedte van de band en heel belangrijk; de sluiting. Ik maak gebruik van gecertificeerde alumax klicksluitingen of biothane adapters.  Daarnaast kunnen de banden worden voorzien van kralen en/of sieraden. halsband Lotje  (met of zonder kraaltjes), prijs vanaf € 28,50 
Halsband Teuntje (met of zonder kralen) prijs vanaf € 31,50


halsband Cooper, prijs vanaf € 28,50


 
Halsband Helmy, prijs vanaf € 31,00
 Halsband Flo, prijs vanaf € 28,50

Halsband Sien


prijs vanaf € 28,50Halsband Micky, prijs vanaf € 28,50

 Halsband Indy, prijs vanaf € 31,00


De snelle uitlater

Een halsband en lijn uit 1 stuk. Heel practisch om je pup of hond uit te laten.

Je doet de halsband over het koppie, aanschuiven en wandelen maar!

prijs vanaf € 25,00
Uitlaatlijnen maak ik met 4, 6 of 8 koorden, afhankelijk van de grootte van de hond. Ze zijn te bestellen in elke gewenste lengte.

prijzen vanaf €  19,50
Anti-tekenbandje

De anti-tekenbanden zijn voorzien van EM-X-Keramieke kralen, waarin effectieve micro-organismen (EM) zonder toegang van lucht ingebakken zijn.

Dit keramiek heeft een bepaalde resonantie en zal na een aantal weken zijn frequentie bereiken en gaat het dit afgeven aan zijn omgeving. Doordat er silicium in de klei meegebakken is, zal de resonantie gelijk blijven voor een lange tijd. Deze resonantie is niet merkbaar voor mens of dier, maar teken (vlooien worden ook genoemd) houden er niet van en zullen zich niet of minder snel (vast)bijten.

De invloed van keramiek is voor elk individu verschillend, ervaring heeft geleerd dat er een betere bescherming is met een keramische anti-tekenband dan zonder tekenbescherming.

Belangrijk is wel om de hond of jezelf te blijven checken na het wandelen. Net als andere anti-tekenproducten (ook producten die wel chemicaliën bevatten) kan geen enkel product 100% garantie bieden.

De sluiting van een anti-tekenband kan bestaan uit een koordstopper, metalen kraal of een vaste sluiting.  

Anti-tekenbanden zijn NIET geschikt om de uitlaatlijn aan te bevestigen!!

De prijs van een anti-tekenbandje is op aanvraag, ook kun je op www.parastore.nl direct bestellen uit voorraad :)